Reseptit, niiden uusiminen ja puolesta asiointi

Resepti- ja itsehoitolääkkeet Taalintehtaan Apteekista

Kun olet saanut lääkäriltäsi lääkemääräykseen, tule apteekkimme.

Kanssamme varmistat, että ymmärrät sinulle määrättyä reseptiä, saat sitä vastaavat lääkkeet ja osaat ottaa ne turvallisesti. Tarvittaessa voit hyödyntää koneellisen annosjakelupalvelun, jos sinulle tulee käyttöön useampi lääke pidemmälle ajanjaksolle. 

Autamme myös itsehoitolääkkeiden valinnassa. Joillakin itsehoitolääkkeillä saattaa olla haitta- ja yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, mutta me neuvomme kaikenlaisten lääkkeiden oikeappisessa käytössä. 

Reseptien uusinta ja puolesta asiointi

Jos sinulla on lääkeresepti, joka pitäisi uusia, henkilökuntamme voi tehdä uusimispyynnön puolestasi. Resptien uusinnat voi tehdä myös omatoimisesti omakanta.fi-sivustolla tai ottamalla yhteyttä omaan terveysasemaan. 

Meille voit tulla asioille niin ikään toisen henkilön puolesta, mutta tällöin sinun on osoitettava oikeutesi toisen puolesta asioimiseen. Tähän tarvitset auttamasi henkilön Kela-kortin, potilasohjeen, tulostetun yhteenvedon tai Apteekkiasiointi-valtakirjan.Kun asiontioikeus on kunnossa, voit hakea toisen lääkkeitä ja tarkastella hänen Kela- ja reseptitietojaan. Apteekkiasiointi-valtakirjalla voit myös uusia toisen henkilön reseptejä.

Kerromme lisää ja neuvomme asioiden hoitamisessa, tule käymään tai soita meille!

Ota yhteyttä

Voit tarkistaa lääkkeesi saatavuuden Lääkehaku-palvelussa

Taalintehtaan Apteekki kuuluu Lääkehaku-palveluun, jonka avulla voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen joko meillä tai muussa apteekissa. Palvelu kertoo saatavuuden lisäksi lääkkeen vaihtokelpoisuuden. Jos kaipaat neuvoja palvelun käytössä, opastamme mielellämme!

Tutustu Lääkehaku-palveluun ›

Seuraa meitä somessa!
 

Sijainti Soita