Annosjakelu, lääkehoidon arviointi ja turvallisen lääkehoidon tuki

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu Taalintehtaan Apteekista

Palveluun kuuluu myös lääkehoidon arviointi.

Lääkkeiden koneellinen annnosjakelu on erinomainen palvelu henkilöille, joilla on jatkuva lääkehoito ja käytössä useita eri lääkkeitä. 

Annosjakelussa kone kerää ja pakkaa lääkkeet hygieenisesti kerta-annospusseihin, joihin on merkitty lääkkeen ottamisen päiväys ja kellonaika. Lääkkeet saa kerrallaan kahden viikon ajaksi, ja annospussien avulla niiden ottaminen käy helpommaksi sekä turvallisemmaksi. Annosjakelupalvelu säästää myös rahaa, sillä asiakas maksaa vain toimitetuista lääkkeistä. 

Koneelliseen annosjakeluun sisältyy lääkehoidon arviointi. Tämä varmistaa, että asiakkaalle määrätyt lääkkeet ovat keskenään yhteensopivia ja lääkehaitat saadaan minimoitua.

Kysy lisää

Tarjoamme turvallisen lääkehoidon tuen sote-ammattilaisille

Turvallisen lääkehoidon tuki kuuluu niin ikään apteekkimme palveluihin. Tuki on tarkoitettu kotihoidolle ja palveluasumisyksiköille, joihin apteekkimme toimittaa lääkkeitä. Farmaseuttinen asiantuntijamme tulee näin osaksi hoitoyksikön moniammatillista tiimiä tuoden osaamisensa lääkehoitoprosesseihin, hoitoyksikön toimintatapoihin ja niiden kehittämiseen. 

Yhteistyön tavoitteena on tunnistaa entistä paremmin lääkehoidon riskit sekä lisätä hoidon laatua ja turvallisuutta. 

Kerromme lisää, ota yhteyttä tai tule käymään – Taalintehtaan Apteekki palvelee aina ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. 

Tervetuloa

Tarkista lääkkeesi saatavuus Lääkehaku-palvelusta

Kuulumme helppokäyttöiseen Lääkehaku-palveluun. Sen avulla voit selvittää tarvitsemasi lääkkeen varastotilanteen, myös vaihtokelpoisuuden meillä tai muissa apteekeissa. Kysy meiltä tarvittaessa apua palvelun käyttöön, neuvomme ilomielin.

Tutustu Lääkehaku-palveluun ›

Seuraa meitä somessa!
 

Sijainti Soita